افزایش مصرف ریتالین در قشر دانشجو هشداردهنده است

افزايش مصرف ريتالين در قشر دانشجو هشدار دهنده است

حامد اختياري گفت: مصرف ريتالين در قشر دانشجو در حال افزايش است، به طوري که متاسفانه 20 درصد افراد پس از مصرف، ناگزير به افزايش مصرف مي‌شوند.حامد اختياري کارشناس حوزه اعتياد در گفت‌وگو با برنا اظهار داشت:

بررسي ها نشان دهنده آن است که مصرف ريتالين در قشر دانشجو درحال افزايش است، به طوري که استفاده از اين دارو عوارض جدي در مغز ايجاد مي کند.

 

اين کارشناس حوزه اعتياد ادامه داد: همچنين مصرف ريتالين سبب وابستگي شديد در فرد مي شود، به طوري که متاسفانه 20 درصد افراد پس از مصرف، ناگزير به افزايش مصرف مي شوند.

اختياري افزود: مهمترين معضل مصرف ريتالين اين است که به هيچ عنوان مشخص نمي کند در چه گروهي وابستگي شديد ايجاد مي کند و دانشجويان متاسفانه تنها دوره خوب مصرف اين دارو را مي بينند.

وي با اشاره به اين مطلب که ريتالين به طور مستقيم سرعت يادگيري را نيز افزايش مي دهد، اظهار داشت: ريتالين با تقويت انعطاف پذيري مغز قدرت يادگيري را افزايش مي دهد، ريتالين از جمله داروهايي است که بايد با تجويز پزشک مصرف شود و مصرف خودسرانه اين قرص عوارضي را براي فرد به وجود مي آورد.

گفتني است؛ از آنجا که ريتالين دارويي است که توسط پزشکان تجويز مي شود, مصرف کنندگان تصور مي کنند اين قرص ها بي خطرند و آن بد نامي مواد مخدر را ندارند. در حالي که عوارض مصرف خودسرانه اين قرص ها مي تواند در حد مواد ديگر نظير کوکايين و آمفتامين باشد. پزشکان و روانپزشکان با صراحت اعلام مي‌كنند ترك كردن داروهاي محرك آمفتاميني نظير ريتالين و اكستازي، بسيار سخت‌تر و پيچيده‌تر از كراك، هرويين و ساير مواد مخدر است. استفاده محدود و كنترل شده ريتالين باعث عادت كردن بدن مصرف كننده به دوزهاي پايين و در نتيجه ايجاد علاقه فرد به استفاده از دوزهاي بالاتر و حتي مصرف داروهاي سنگين‌تر و خطرناك‌تر مي‌شود.

 

 

counseling center

استخدام روانشناس و مشاور در تهران
جستجوی روانشناس و مشاور نزدیک شما
مشاوره رایگان ندای مهر

تماسinstagramاینستاگرامwhatsappواتس اپtelegramتلگرام