مشاوره خانواده

در یک جلسه مشاوره خانواده چه اتفاقی می افتد؟

واقعا در یک جلسه مشاوره خانواده یا کلا جلسات مشاوره چه اتفاقی می افتد و این جلسات چقدر مفید است در ادامه این مقاله به آن می پردازیم

وقتی که شما ماشین خود را به مکانیکی می برید چه اتفاقی می افتد؟ ماشین شما تعمیر خواهد شد!

وقتی که استخوان دست شما بشکند و به دکتر مراجعه کنید، شما می دانید که چه اتفاقی خواهد افتاد؛ دکتر شما را مداوا خواهد کرد و استخوان شما را به هم جوش خواهد داد.

 

اما وقتی که می خواهید به یک مشاور مراجعه کنید، آیا می دانید چه اتفاقی خواهد افتاد؟ بسیاری از مردم این را نمی دانند، یا حداقل در مورد آن مطمئن نیستند. آیا فکر کرده اید فقط قرار است با مشاور صحبت کنید؟ آیا قرار است در مورد بچگی خود صحبت کنید؟ آیا قرار است هیپنوتیزم شوید؟ دقیقا چه نکته ای در مورد مشاور وجود دارد؟ اگر قرار است صرفا با مشاور صحبت کنیم چرا همین زمان را به صحبت با دوستمان اختصاص ندهیم؟

بسیاری از مردم در جامعه همینطور هستند، بسیاری از آن ها واقعا نمی دانند در جلسه مشاوره چه اتفاقی می افتد و حتی نمی دانند چه مسائل و مشکلاتی برای مشاوره مناسب است و اصلا چه مزایایی دارد و چه کمکی می تواند بکند؟

ما تصمیم گرفتیم به چند پرسش در این باب پاسخ بدهیم تا سو تفاهم ها را از بین برده و نشان بدهیم که مشاوره چیست و چه چیزی نیست!

در واقع هریک از جلسات، جلسه حل مشکل هستند. شما در جلسه وضعیت فعلی خود را توضیح می دهید و می گویید که چه احساسی دارید و مشاور با استفاده از تخصص خود برای حل این مشکل به شما کمک می کند.

در آغاز جلسه معمولا مشاور از شما می خواهد که آنچه در زندگی تان اتفاق افتاده است را بیان کنید و بگویید در ذهنتان چیست و چه چیزی شما را اذیت می کند و آیا اهداف و برنامه ای دارید؟ از شما خواسته می شود خیلی راحت و آشکارا صحبت کنید و در حین صحبت شما مشاور به دقت به شما گوش می دهد و یادداشت برداری می کند؛

البته بعضی از مشاورها بعد از اتمام جلسه شروع به یادداشت برداری می کنند. کسی به شما انتقاد نمی کند و بابت صحبت هایتان قضاوت نخواهید شد. مکالمه شما محرمانه خواهد ماند. یکی از مختصر ترین مکالماتی که در جلسه مشاوره خواهید داشت این است که دقیقا چه احساسی دارید؛ شما بایستی کاملا صادق باشید و بدون هیچ نگرانی شروع به صحبت کنید. ممکن است در رابطه ای باشید که به مشکل خورده اید، ممکن است مشکلات کاری یا خانوادگی داشته باشید، ممکن است اهدافی داشته باشید و... که بیان کردن این موارد بسیار خوب است.

ممکن است بعضی از مشاوران از شما بخواهند پس از جلسه که به منزل رفتید کارهایی را انجام دهید. این کار می تواند هر چیزی باشد، مانند تماس گرفتن، ساخت یک پروفایل، ورزش کردن و... که زمان آن معمولا ساعاتی از شب که احساس راحتی می کنید است. در جلسه دوم مشاوره که حضور پیدا می کنید، در مورد پسرفت ها یا پیشرفت هایی که در حین انجام کارها داشته اید صحبت می کنید و مشاور شما را بهتر راهنمایی می کند.

درست است که مشاورها با یکدیگر فرق می کنند، اما مراجعه کنندگان منحصر به فرد هستند؛ از این رو ارتباط هر مشاور با هریک از مراجعین متمایز از دیگری است - این بدین معناست که هیچ توضیح و شرح بین المللی برای جلسات مشاوره نوشته نشده است. بعضی از مشاورها در کار خود از تعبیرخواب استفاده می کنند، بعضی دیگر موسیقی و هنر... ممکن است بعضی دیگر مراقبه، هیپنوتراپیست، تجسم و ورزش را به شما توصیه کنند و.. الی آخر. در نهایت بدون در نظر گرفتن رویکرد خود، مشاوران بدون هیچ قضاوتی به صحبت های شما گوش کرده و به شما کمک می کنند تا برای چالش های پیش و رو راه حل هایی را پیدا کنید.

counseling center

استخدام روانشناس و مشاور در تهران
جستجوی روانشناس و مشاور نزدیک شما
مشاوره رایگان ندای مهر

تماسinstagramاینستاگرامwhatsappواتس اپtelegramتلگرام